"A Gyöngyfonattal minden más, még  
színesebb a virág..."
Bemutatkozás
Új termékeink
Akciós termékek
Meska.hu
Adataim
Kosár
 
 
Termék kategóriák
Facebook megosztás
Gyöngyfonat a Facebookon  
Újdonságainkból...
Rózsaszín ceruza
Rózsaszín ceruza
400,00 Ft
Termék toplista
Szavazás
Információk
Gyorskeresés

Kézmíves üzletek

Látogasd meg !!! Gyöngy-ékszer webáruház
Gyöngyök,
ékszerkészítési kellékek és eszközök...

Látogasd meg !!! Ásvány Ékszer
Veszprém,
Kinizsi üzletház, emelet

 
Bemutatkozás 

   

 
Erika vagyok,
Gyöngy virágok, dísztárgyak készítésével, valamint karkötő csomózással foglalkozom.
A Gyöngyfonat shopján keresztül szeretném megismertetni Veled a saját kis alkotásaimat. Az itt megtalálható karkötők, virágok, díszek, nyakláncok.... mind-mind saját kezűleg, kézzel készített, egyedi kis kincsek.
A kínálat folyamatosan bővül, ezért érdemes gyakran látogatni az oldalt.
Az alkotásaimat nem csak megcsodálhatod, meg is vásárolhatod itt, a Meska-n, illetve a veszprémi és a Veszprém környéki Népművészeti vásárokon, melyekről az oldalról lehet informálódni.
A sok kis cserepes apróság, az ajtó- illetve asztali díszek és csomózott karkötők mellett készítek szálas virágokat, csokrokat, akár egyedi igény szerint is. Ha ilyet szeretnél írjad le a kívánságodat a kapcsolat menüpontban és én elkészítem...
 
 
Csokrok, szálas virágok...
Nem szeretnél az miatt bánkódni, hogy szép lassan elhervad a virágcsokrod, akkor a legjobb helyen jársz.
Ajánlom a hosszú szárú szálas virágokat élő virág közé, vagy egy teljes gyöngy-virág csokorba, 8-10 szálból már nagyon szép, mutatós és örök életű ajándékkal tudsz örömet szerezni.
      
Díszek és asztali díszek...
Díszek és az asztali díszek segítségével egyedivé varázsolhatjuk lakásunk asztalát, polcát, legyen bármilyen alkalom, ünnep,vagy akár hétköznap....
 
 
Gyöngyékszerek...
A gyöngy szeretete nagyon régen kezdődött, az emberek már az őskorban használtak ásványokat ékszerkészítéshez. A különböző korok kultúrája más-más divatot hozott a gyöngyviseletben. Nagyon sokféle formában és anyagban jelennek meg a gyöngyök, itt a Cseh gyöngyből fűzött nyakláncokat találhatod meg.
   
   
Csomózott karkötők ...
A kézművesség minden területén, így a csomózott karkötők esetében is igaz az az állítás, hogy a változatosság tárháza kimeríthetetlen, csak a fantáziánk szabhat határt alkotásainknak.
A karkötők között találhatsz különböző mintázatú, szélességű, gyönggyel, vagy gyöngy nélkül készültet, melyek alapanyaga gyöngyfonal.
                        
1479287 -n látogattak meg eddig összesen.
Az oldalon megtalálható képek további felhasználása csak írásbeli engedélyemmel történhet!
Keresőszavak:
gyöngyből fűzött virágok, gyöngyből virágok, virágok gyöngyből, gyöngyből készült virágok, barátság karkötő, neves karkötő, indián fonat, indián fonatok, gyöngyös karkötő, fonatok, gyöngy, csomózott barátság karkötők, csomózott karkötők, fűzés, gyöngyfűzés, cserepes virágok gyöngyből, virág fűzése gyöngyből, virágok fűzése gyöngyből, virágok készítése gyöngyből, virág készítése gyöngyből, gyöngycsokor, dekoráció gyöngyből, születésnap, névnap, anyák napja, szülinap, ajándék anyák napjára, ajándék.

 
Garancia, elállás, szállítás | Az adatkezelésről | Az áruház kezelése... | Kapcsolat
Regisztráció | Bejelentkezés
Powered by Webshop hun V1.071S A shopot készítette: Mezőfi István ::: www.netprog.eu
Szilveszteri cikkek
Gyöngy-ékszer webáruház
"1963 és 1990 között egyszerű emberek, világszínvonalon működtettek egy rakétarendszert, amiről ma hajlamosak elfelejtkezni. Megcselekedtük, amit elfelejtett a haza!"
Gyöngytár webáruház
Gyöngy virágok, barátság karkötők - www.gyongyfonat.hu
A domain és a tarhely szolgáltatója