"A Gyöngyfonattal minden más, még  
színesebb a virág..."
Bemutatkozás
Új termékeink
Akciós termékek
Meska.hu
Adataim
Kosár
 
 
Termék kategóriák
Facebook megosztás
Gyöngyfonat a Facebookon  
Újdonságainkból...
Zöld cumi gyöngyből
Zöld cumi gyöngyből
600,00 Ft
Termék toplista
Szavazás
Információk
Gyorskeresés

Kézmíves üzletek

Látogasd meg !!! Gyöngy-ékszer webáruház
Gyöngyök,
ékszerkészítési kellékek és eszközök...

Látogasd meg !!! Ásvány Ékszer
Veszprém,
Kinizsi üzletház, emelet

 
Bemutatkozás >> Garancia, elállás, szállítás
Garancia
Garancia
Garanciát nem adunk a termékekre, mivel jellegükből adódóan dísztárgyak, rendeltetésszerű használatból és elhelyezésből adódóan (zárt térben elhelyezve, erős napsugártól, nedvességtől távol tartva) nem sérülhetnek.
A színben árnyalatbeli eltérés:
Előfordulhat, hogy a megrendelt termék színe a képen láthatótól árnyalatnyival eltér, ez nem képezheti reklamáció vagy csere alapját.

Cseregarancia:
A hiánytalanul, eredeti dobozban, kiállított számlával visszaküldött csomózott 'Barátság' karkötőre, karláncra, nyakláncra - kizárólag méretprobléma miatt érvényes. Ezúton felhívjuk szíves figyelmedet, hogy a vevő viseli az árucsere során felmerült összes költséget.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
Felvilágosítás, felmrült probléma esetén kérjük, keresd meg vevőszolgálatunkat.

Elállás a vásárlástól

Megrendelésed során élhetsz a 45/2014. (II. 26.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Internetes vásárlás esetén a szerződéstől az áru átvételét követő 14 (tizennégy) munkanapon belül indoklás nélkül elállhatsz, ezt az említett határidőn belüli írásos nyilatkozat elküldésével jelezheted. Az átvétel dátumát bizonyítja a postai csomagjegyzék.
Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett teljes összeget (vételár és szállítási költség) haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 (tizennégy) napon belül visszatéríteni. Ezúton felhívjuk szíves figyelmedet, hogy a vevő viseli az elállás esetén, az áru visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
Az elállási jog nem gyakorolható a fenti korányrendelet 29. §-ában foglaltak esetén, így különösen az
-olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a vásárló kifejezett kérésére állítottak elő. (egyedi rendelésre készült termékek)

Szállítás

Veszprém város területén ingyenesen házhozszállítjuk a megrendelt terméket, egyébként a szállítás postai úton, a Magyar Posta Zrt. díjszabása szerint történik. Postázás a pénz beérkezését követő munkanapon, a regisztrációkor megadott címre történik, kivéve, ha a vásárló más címet jelöl meg.


 
Garancia, elállás, szállítás | Az adatkezelésről | Az áruház kezelése... | Kapcsolat
Regisztráció | Bejelentkezés
Powered by Webshop hun V1.071S A shopot készítette: Mezőfi István ::: www.netprog.eu
Szilveszteri cikkek
Gyöngy-ékszer webáruház
"1963 és 1990 között egyszerű emberek, világszínvonalon működtettek egy rakétarendszert, amiről ma hajlamosak elfelejtkezni. Megcselekedtük, amit elfelejtett a haza!"
Gyöngytár webáruház
Gyöngy virágok, barátság karkötők - www.gyongyfonat.hu
A domain és a tarhely szolgáltatója