"A Gyöngyfonattal minden más, még  
színesebb a virág..."

Bemutatkozás
Új munkáim
Meska.hu
 
 
Termék kategóriák
Termék toplista
Gyorskeresés

 
Bemutatkozás >> Garancia, elállás, szállítás
Garancia
Garancia
Garanciát nem adunk a termékekre, mivel jellegükből adódóan dísztárgyak, rendeltetésszerű használatból és elhelyezésből adódóan (zárt térben elhelyezve, erős napsugártól, nedvességtől távol tartva) nem sérülhetnek.
A színben árnyalatbeli eltérés:
Előfordulhat, hogy a megrendelt termék színe a képen láthatótól árnyalatnyival eltér, ez nem képezheti reklamáció vagy csere alapját.

Cseregarancia:
A hiánytalanul, eredeti dobozban, kiállított számlával visszaküldött csomózott 'Barátság' karkötőre, karláncra, nyakláncra - kizárólag méretprobléma miatt érvényes. Ezúton felhívjuk szíves figyelmedet, hogy a vevő viseli az árucsere során felmerült összes költséget.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
Felvilágosítás, felmrült probléma esetén kérjük, keresd meg vevőszolgálatunkat.

Elállás a vásárlástól

Megrendelésed során élhetsz a 45/2014. (II. 26.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Internetes vásárlás esetén a szerződéstől az áru átvételét követő 14 (tizennégy) munkanapon belül indoklás nélkül elállhatsz, ezt az említett határidőn belüli írásos nyilatkozat elküldésével jelezheted. Az átvétel dátumát bizonyítja a postai csomagjegyzék.
Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett teljes összeget (vételár és szállítási költség) haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 (tizennégy) napon belül visszatéríteni. Ezúton felhívjuk szíves figyelmedet, hogy a vevő viseli az elállás esetén, az áru visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
Az elállási jog nem gyakorolható a fenti korányrendelet 29. §-ában foglaltak esetén, így különösen az
-olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a vásárló kifejezett kérésére állítottak elő. (egyedi rendelésre készült termékek)

Szállítás

Veszprém város területén ingyenesen házhozszállítjuk a megrendelt terméket, egyébként a szállítás postai úton, a Magyar Posta Zrt. díjszabása szerint történik. Postázás a pénz beérkezését követő munkanapon, a regisztrációkor megadott címre történik, kivéve, ha a vásárló más címet jelöl meg.


 
Powered by Webshop hun V1.071S Készítette: Mezőfi István ::: www.netprog.eu
Szilveszteri cikkek