"A Gyöngyfonattal minden más, még  
színesebb a virág..."

Bemutatkozás
Új munkáim
Meska.hu
 
 
Termék kategóriák
Termék toplista
Gyorskeresés

 
Bemutatkozás 
Az áruház kezelése...
Az áruház kezelése...
Az áruház kezelése

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy minél egyszerűbben megtalálhasd és megvásárolhasd a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Böngészés

Az áruházban rendelés feladása nélkül is megtekintheted a termékeinket, azok leírását. Ebben az esetben adataidnak megadása nem szükséges. A termékek ára regisztrációt és bejelentkezést követoen tekintheto meg. A regisztráció nem jár semmilyen kötelezettséggel, azonnal be lehet jelentkezni. A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kapsz. Itt választhatsz a termékek közül, láthatod az árát, leírását, képét, illetve itt teheted kosaradba a terméket.

Amennyiben szeretnél más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhetsz tovább.

Rendelés

Érvényes rendelést csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adataidnak megadásával adhatsz fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhetsz áruházunkból. A regisztrációt követően kosarába elhelyezheted a kívánt termékeket. A vásárlók érdekében, a minimális rendelési összeg 1000 Ft. A feltüntetett termékek ára BRUTTÓ ár! Itt választhatsz fizetési és szállítási módot. A szállítási cím megadása után az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a fizetendő szállítási díjat, mely összeg tájékoztató jellegű, a pontos szállítási díjat e-mailban megírom.
A megrendelés leadása elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melynek nyelve magyar. A szerződés a rendelés visszaigazolásával megérkezésével jön létre.


 
Powered by Webshop hun V1.071S Készítette: Mezőfi István ::: www.netprog.eu
Szilveszteri cikkek